carpimtablosu.gen.tr
Çarpım Tablosu

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Çarpım Tablosu yorumları

Çarpım Tablosu Hakkında Yorum Yapılmıştır


IRMAK KARTAK

4 BASAMAKLI CARPMA İŞLEMİ 2 İLE CARP

2017-03-19

Kullanıcı oyu: 4,5

elmas yörükolu

çok kolay ben anasınıfında ezberledim eg nolcak özel okula gittim ondan fakir okula giden ezberliyemez onca bislikte tapi tapi ben soy adım çok ozel yorukolular ailesindeyim araştırabilirsiniz

2017-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

aşk

hiç ezberleyemedim




















hiç güzel değil









2017-03-08

Kullanıcı oyu: 4,5

pro can

insan 2. sınıfta su gibi bliyo ben 5. sınıfdayım agla ezberliyemedim

2017-03-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep Zengin

Ben 8 yaşındayım.Ben 9 ları burada ezberledim.

2017-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Furkan efe Sonkaya

vala ço kolay 1 saat 23 saniye 54 salisede ezberledim

2017-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Öykü yelkenli

ilk ezberlerken zor olabilir ama ezberleyince insana çok kolay geliyor ben şu anda çok rahat okuyabiliyorum çünkü ezberledim

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Zaaxxdbey

Bizim ÖĞRETMEN çarpma tablosunu ezberlemeyin diyor

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

MURAT BEY

BEN BU ÇARPIM TABLOSUNU BAKMAK VE ÖĞRENMEK İÇİN BU ÇARPIM TABLOSUNU AÇMAK İSTEDİM VE ARKADAŞLARIMA GÖSTERMEK İSTEDİM ÇOK GÜZELDİ SÜPER...

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

alime

çok iyi ezberledim hata şimdi ezbeledim

2017-03-03

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

bence on numara çocuklar daha akıl sahibi olabilirler.

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

çok güzel anlatılmış evde denedim bütün çarpım tablosunu ezerledim bunu yazan adama teşekür ederim

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

umutcan

çok çokgüzel bir oyun oynamıyanlar için tavsiye ederim.

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

umut

güzel ama bazen aynısını sorup duruyor

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

34

ezber biraz zor olabiliyo ama zamanla alışılıyor

2017-03-01

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir sare

çok beğendi lütfen yüzdeleri anlatılmısınız

2017-02-28

Kullanıcı oyu: 4,5

oyuncu eren

güzel bir alıştırma artık soruları daha rahat çözüyorum.:):):):)

2017-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

furkan

Ezbeledim ama bana çok uzaktan geldi

2017-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

ırmak

ben çocuk olsam bile YANİ 9 YAŞINDAYIM AMA BENİM İÇİN KOLAY

2017-02-26

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir yılmaz

ben 4. sınıfa geçtim çarpım tablosunu untmuştum ve bu yüzden çok zor sanmıştım ama bu site sayesinde artık çok kolay teşekkürler

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir

murat ödevini çıkarttırmak için farenin sağ kısmına tıklat ve yazdıra tıkla sonra yazıcıdan çokarttır

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

beyza

bu site sayesinde 3. sınıftan beri çarpım tablosunu biliyorum bana çok katkısı oldu

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

yiğit koçlar

enes senin gözün görrmuyodur yu diyen kişi sen öyle kolay yöntemi yapmak için çarpım tablosunu ezberlemem gerekiyo

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

azat şenel

valah çok iyi bir günde hepsini ezberledim

2017-02-19

Kullanıcı oyu: 4,5

kadir

iyi bir carpım tablosu ögrendim cok iyi yapanların eline saglık

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

irem su

dokuz kere bir dokuz olması gerekiyor

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

FATMA

PENGUENDE 9 ÇARPI 1 YANLIŞ OLMUŞ CEVABI 9 ÇARPI 1 9

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Çok güzel onun sayesinde sınavdan yüz adım.

2017-02-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuana

bu sıte cuk güzel bunu kaldırmayın nolur

2017-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma Tuğba

Teşekkürler sizin sayrnizde 7lere geçicem

2017-02-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Alara

Yani ben bu hafta onu beğenmedim o yüzden bızîmle değil , bir de bu kadar

2017-02-12

Kullanıcı oyu: 4,5

eylul ada

bence guzel ama ögretmen bize 1ler 2ler 3ler 4ler ve 5ler 6lar 7lae ve 8ler 9 ları ezberleyin dedi ama baya bi zor

2017-02-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Esma

8 çarpı 8 kaç eder?????????&128512;&128512;

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

aleyna demiray

çok kolay ben çok beğendim sakın elsa yı sevmeyin

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

berk

abi bu cok guzel hemde mukemmel

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

yaren naz

super ben daha 4. sınıfa gidiyorum çarpmaya daha kolay yapmamız için carpım tablosunu ezberlemelıymısız ben bu siteye cok ama cok tşk ederim bu arada 2dk ezberledım (hepsını) :) :) :) :)

2017-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

ESMA

BENCE CARPIM TABLOSU COK BASİT ONUNE OTURDUM MU BİTTİ

2017-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Doğuş

çarpım tablosunu ezberledim ama unuttum işte çarpım tablosunun yanı bu işte

2017-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

bilal

bu sitede çarpım tablosunu 1 saatte ezberledim çok teşekkür ediyorum

2017-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

kayra

4 üncü sınıfa gidiyorum ve hepsini ezberledim

2017-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

eda

çok güzrl hayatımda gördüğüm en güzeli

2017-02-05

Kullanıcı oyu: 4,5

lale

ben bu çarpma işlemini çok beyendim böyle güzel çarpma işlemi hayatımda ilk defa görüyorum tek kelimeyle müthi

2017-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

YAREN İLKİM AKTAŞ

Gerçekten çok güzel bir sayfa,bana çok yardımı oldu

2017-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

helin

varya ben 6,sınıfa gitiyorum daha çarpımı ögrenmemişim

2017-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

sinem arslan

ayy,çok güzelmiş .işime çok yaradı.eylül yeşil onları yani6,7,8,9ları ben biliyorum yani çok basit inşallah çabuk ezberlersin bu arada eylül yeşil sen kaça gidiyorsun ki

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Elifnaz

burası çok güzel fakat 3 leri bir türlü ezberleyemedim ama yine de 3 ler hariç diğerleri çok iyi çok teşekkür ederim sizler en iyi insanlarsınız

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

onlara göre bebe velet bizelere göre zeki ötesi zeki

ne kadar güzel ay ay oy oy şıpadak ezberledim. ya biz gerizekalı mıyız daha doğru dürüst bişe söylemediniz bi de süpriz diyonuz hem daha doğru dürüst süpriz yumurta bile almamışsınız cimriler

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

bilal

çarpım tablosu çok kolay aslında ama biz istemediğimiz için bize zor geliyor

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

büşra

bence arkadaşlar çarpım tablosunu ezberlemek insanın içinden gelmesi lazım

2017-02-03

Kullanıcı oyu: 4,5

ebrar

artık çarpım tablosunu daha iyi anlıyorum . iyiki yapmışsınız artık matematiği daha çok seviyorum. matematık benim en sevdiğim derstir.

2017-02-02

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Çarpım Tablosu, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Mart - 2017