carpimtablosu.gen.tr
Çarpım Tablosu

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar











Çarpım Tablosu yorumları

Çarpım Tablosu Hakkında Yorum Yapılmıştır


pro

sen beni kıskanıyorsun pislik aslında sen herkesi kıskanıyorsun herkesin arkasından konuşuyorsun inş nazar deyer xD ama sana bunu yolluyorum xD AMA ÇOK ZOR




2017-04-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ilknur doğan

bence cocukar ezber yapsa bir kac gun sonra unutuyorlar

2017-04-27

Kullanıcı oyu: 4,5

baris

Cok zor carpim tablosu

2017-04-24

Kullanıcı oyu: 4,5

defne

ne kadar iyi öreniyor çocuklar dimi

2017-04-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Meryem

çok. güzel. bir. yöntem. bulmuş. sunuz

2017-04-20

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer

okadar ezberlemeyi çalışıyorum bi türlü ezberliyemiyorum

2017-04-19

Kullanıcı oyu: 4,5

nuran

güzel ama kızım bundan hiçbirşey anlamadı

2017-04-18

Kullanıcı oyu: 4,5

fatma betül çelik

harika herkese tavsiye ederim bu uygulama sayesinde slime yapabildim ve istediğim oldu. teşekkürler.:D

2017-04-17

Kullanıcı oyu: 4,5

defne

beyendim ama şarkılı olsa daga güzel olurmuş

2017-04-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Atakan ayan

Ben 1 başlamadan çarpım tablosunu ezbere biliyorum
Kardeşim ogrrnemiyo

2017-04-15

Kullanıcı oyu: 4,5

gizem

Süper olmuş sakın alper demir buna bakma

2017-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

sevilay

çok güzel bir çarpma tablosu yapmışsınız size başarılar dilerim

2017-04-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Melisa hoş

Çarpım tablosu çok zor ezbenebilecek bir şeydir

2017-04-11

Kullanıcı oyu: 4,5

eslem ece

alınmayın ama çok da iyi değildi ama yinede az çok beğendim elerinize sağlık

2017-03-26

Kullanıcı oyu: 4,5

IRMAK KARTAK

4 BASAMAKLI CARPMA İŞLEMİ 2 İLE CARP

2017-03-19

Kullanıcı oyu: 4,5

elmas yörükolu

çok kolay ben anasınıfında ezberledim eg nolcak özel okula gittim ondan fakir okula giden ezberliyemez onca bislikte tapi tapi ben soy adım çok ozel yorukolular ailesindeyim araştırabilirsiniz

2017-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

aşk

hiç ezberleyemedim




















hiç güzel değil









2017-03-08

Kullanıcı oyu: 4,5

pro can

insan 2. sınıfta su gibi bliyo ben 5. sınıfdayım agla ezberliyemedim

2017-03-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep Zengin

Ben 8 yaşındayım.Ben 9 ları burada ezberledim.

2017-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Furkan efe Sonkaya

vala ço kolay 1 saat 23 saniye 54 salisede ezberledim

2017-03-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Öykü yelkenli

ilk ezberlerken zor olabilir ama ezberleyince insana çok kolay geliyor ben şu anda çok rahat okuyabiliyorum çünkü ezberledim

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Zaaxxdbey

Bizim ÖĞRETMEN çarpma tablosunu ezberlemeyin diyor

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

MURAT BEY

BEN BU ÇARPIM TABLOSUNU BAKMAK VE ÖĞRENMEK İÇİN BU ÇARPIM TABLOSUNU AÇMAK İSTEDİM VE ARKADAŞLARIMA GÖSTERMEK İSTEDİM ÇOK GÜZELDİ SÜPER...

2017-03-06

Kullanıcı oyu: 4,5

alime

çok iyi ezberledim hata şimdi ezbeledim

2017-03-03

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

bence on numara çocuklar daha akıl sahibi olabilirler.

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

çok güzel anlatılmış evde denedim bütün çarpım tablosunu ezerledim bunu yazan adama teşekür ederim

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

umutcan

çok çokgüzel bir oyun oynamıyanlar için tavsiye ederim.

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

umut

güzel ama bazen aynısını sorup duruyor

2017-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

34

ezber biraz zor olabiliyo ama zamanla alışılıyor

2017-03-01

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir sare

çok beğendi lütfen yüzdeleri anlatılmısınız

2017-02-28

Kullanıcı oyu: 4,5

oyuncu eren

güzel bir alıştırma artık soruları daha rahat çözüyorum.:):):):)

2017-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

furkan

Ezbeledim ama bana çok uzaktan geldi

2017-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

ırmak

ben çocuk olsam bile YANİ 9 YAŞINDAYIM AMA BENİM İÇİN KOLAY

2017-02-26

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir yılmaz

ben 4. sınıfa geçtim çarpım tablosunu untmuştum ve bu yüzden çok zor sanmıştım ama bu site sayesinde artık çok kolay teşekkürler

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

nehir

murat ödevini çıkarttırmak için farenin sağ kısmına tıklat ve yazdıra tıkla sonra yazıcıdan çokarttır

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

beyza

bu site sayesinde 3. sınıftan beri çarpım tablosunu biliyorum bana çok katkısı oldu

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

yiğit koçlar

enes senin gözün görrmuyodur yu diyen kişi sen öyle kolay yöntemi yapmak için çarpım tablosunu ezberlemem gerekiyo

2017-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

azat şenel

valah çok iyi bir günde hepsini ezberledim

2017-02-19

Kullanıcı oyu: 4,5

kadir

iyi bir carpım tablosu ögrendim cok iyi yapanların eline saglık

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

irem su

dokuz kere bir dokuz olması gerekiyor

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

FATMA

PENGUENDE 9 ÇARPI 1 YANLIŞ OLMUŞ CEVABI 9 ÇARPI 1 9

2017-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif

Çok güzel onun sayesinde sınavdan yüz adım.

2017-02-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuana

bu sıte cuk güzel bunu kaldırmayın nolur

2017-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma Tuğba

Teşekkürler sizin sayrnizde 7lere geçicem

2017-02-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Alara

Yani ben bu hafta onu beğenmedim o yüzden bızîmle değil , bir de bu kadar

2017-02-12

Kullanıcı oyu: 4,5

eylul ada

bence guzel ama ögretmen bize 1ler 2ler 3ler 4ler ve 5ler 6lar 7lae ve 8ler 9 ları ezberleyin dedi ama baya bi zor

2017-02-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Esma

8 çarpı 8 kaç eder?????????&128512;&128512;

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

aleyna demiray

çok kolay ben çok beğendim sakın elsa yı sevmeyin

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

berk

abi bu cok guzel hemde mukemmel

2017-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

yaren naz

super ben daha 4. sınıfa gidiyorum çarpmaya daha kolay yapmamız için carpım tablosunu ezberlemelıymısız ben bu siteye cok ama cok tşk ederim bu arada 2dk ezberledım (hepsını) :) :) :) :)

2017-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 |

 
















Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Çarpım Tablosu, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2017